Fjell menighet

Vipps: 126377

Du er her: Fjell

Velkommen til Kulturkirken Fjell

Kvinnetrening med instruktør hver mandag og onsdag 19.00-20.00.Treningen foregår i kirkens underetasje. Babysang torsdager kl. 12.00 (Strømsø menighetshus).  Gøy med musikk på onsdager kl. 16.30 (middag serveres først)  Nabokafeen på onsdager og torsdager kl. 11.00 med servering av vafler, suppe, kaffe og te.

Se kalenderen på høyre side for opplysninger om gudstjenester og andre arrangementer!

Fjell menighet på Facebook: www.facebook.com/fjellkirke

Babysangkurs for Strømsgodset, Strømsø, Fjell og Tangen i Strømsø menighetshus

Babysangkurs hver torsdag i Strømsø menighetshus januar til mars 2019

Gøy med musikk våren 2019

Skrevet: 08.01.2019

Har dere barn som er glad i musikk og bevegelse? Ønsker dere å bli kjent med flere familier som har barn i samme alder som dere?

Sammen for Drammen Kids

Felleskirkelig barnemøte i Elvebyen Familiekirke søndag 13. januar klokka 11.00

Én jord vi deler nå!

Skrevet: 08.01.2019

Bli med i det store barnekoret på Klimafestivalen 2019, lørdag 26. januar!

Fjell kirke 2Fjell menighet har en visjon
Vi vil være et møtested for alle som bor i vår bydel. Også for de mange som ikke deler den kristne tro. Derfor arbeider vi med ulike aktiviteter og ønsker at alle skal føle seg velkommen.

Kirken ville ikke blitt bygget i 1984 hvis det ikke var fordi vi er en kristen menighet som ønsker å komme sammen til gudstjeneste. Gudstjenestene og bønnen er det som bærer vår virksomhet. Samlingen om Guds ord og de hellige handlingene; dåp, nattverd, bønn og lovsang er det som gjør at vi er kirke.

Vi tror vår Gud og skaper vil at vi skal være her for hverandre og bidra til det beste for vår bydel. Derfor ønsker vi å ha åpne gode arrangementer som kan gi noe for alle. Derfor trenger vi også medhjelpere og medspillere som kan hjelpe oss til å nå våre felles mål.

Du er hjertelig velkommen til Fjell kirke og håper at du kan finner din plass her. Enten du er en som stikker innom av og til - eller om du ønsker å bidra oftere. Kontakt oss med dine ønsker og ideer!