Fjell menighet

Fjell menighet
Postadresse: Albums gate 8, 3016 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
Telefon: 32 98 91 00 
E-post: post.drammen@kirken.no 
Bankkonto: 2220.14.83666
Vipps: 126377
Org.nr: 976 989 686

Du er her: Fjell

Utleie

Fjell kirke har store og romslige lokaler og har anledning til å leie ut til ulike behov. Det kan være aktuelt å leie ut til mindre selskaper; som dåpselskap, konfirmasjon m. m. i kirkestuen og i menighetsalen som ligger i forlengelsen av kirkerommet.
I underetasjen leier vi ut til andre arrangementer i et lokale der det kan dekkes til 100 personer. Det er lyse og trivelige lokaler med et godt utrustet kjøkken. Det er egen inngang fra nedsiden av bygget.

Ta kontakt med Drammen kirkelige fellesråd på Bragernes torg 6 ved Anita Fuglerud som kan ta imot bestilling og gjøre nærmere avtaler. Dette gjøres i vanlig kontortid mellom kl. 10.00 og 14.00. Mailadresse: af768@kirken.no  - telefon 32 98 91 00. Lokal utleiekontakt i Fjell kirke blir opplyst når leie avtales.

Prisen på utleie er:

Hovedetasje:
Menighetsalen kr.1.500,-
Kirkestuen kr.1.500,-

Underetasje:
Storsalen kr 3.000,-  (NB - på lørdager frem til februar 2019 er den kun ledig fra kl. 15.00)


Storsalen i underetasjen
Den store salen har plass til ca 100 personer. Rommet kan settes opp med småbord eller bare stoler. Et nytt lydanlegg er montert for enkel bruk. Egner seg godt til selskaper og større møter. Dekketøy til ca 100 og enkelt kjøkken.

Dekket bord  Pyntet bord
Dekket bord  Pyntet bord

Kjøkken
Kan benyttes ved arrangementer i den store eller lille salen. Dekketøy, kaffemaskiner, oppvaskmaskin.

 

Kirkerommet

Aqua i Fjell 27 aug 2006Kirkerommet kan leies ut til konserter og andre kulturarrangement som ikke bryter med rommets karakter og daglige bruk. Menighetsrådet er ansvarlig for utleie, og søknader må sendes i god tid. Disse kan også sendes via Anita Fuglerud (se ovenfor).

Prisen for utleie er fastsatt av Drammen kirkelige fellesråd og er avhengig av om leietaker bor i Drammen eller ikke.

Kirkestue og menighetssal

fest_konfirmasjon_peisestueTil selskaper med opp til 40 deltakere er kirkestua velegnet. Kjøkkenet ligger like inntil og gjør det praktisk for leietaker. Det er også mulig å slå opp en skillevegg inn til menighetssalen som gir rom for en langt større gruppe, litt avhengig av møblering.

I forlengelsen av seremonier i Fjell kirke (gravferd, dåp, bryllup, konfirmasjon) tilbyr vi gratis utlån av selskapslokalene.

Kjøkken

kjokken_arsmote_livoggryKjøkkenet er praktisk med storkjøkken oppvaskmaskin, store kaffetraktere og komfyr og kjøleskap. Det er dekketøy til nærmere 100 personer. 

Dåpsventerom

Dette er et lite rom som kan brukes til møter med opp til 8-10 deltakere.