Fjell menighet

Du er her: Fjell

Stjerneskinn i Kulturkirken Fjell

Tips en venn Info Printvennlig versjon

Kjent kordirigent Martin Alfsen besøker Drammen med 65 sangere:

The YMCA Oslo Community Choir med sin dirigent Martin Alfsen inviterer til en stemningsfull julekonsert tirsdag den 4.12 i Fjell kirke kl 19.00.
Kulturkirken Fjell har en lang tradisjon for korkonserter første uke i desember, der kirken fylles av forventningsfullt publikum. - Vi er stolte over å få dette fantastiske koret på besøk til Fjell kirke, og gleder oss til en storslått konsert, sier Ivar Flaten i Fjell kirke.
På repertoaret står kjente juletoner, et anstrøk av julegospel og et utdrag fra korets seneste innspilling ”Stjerneskinn”.
Oslo Community Choir ble startet i 2008 og teller 65 sangere. Koret har holdt en rekke konserter rundt omkring i landet, og har også turnert både i USA, Italia, Frankrike og Montenegro. Flere av sangerne som i flere år var med i Prosjektkoret i Fjell kirke, er nå med i dette koret.
Dirigent Martin Alfsen er et kjent navn innen gospel og rytmisk kormusikk og har både komponert og arrangert store deler av repertoaret på julekonserten.
Som vanlig når det er kulturarrangementer i Fjell kirke, blir det kafeteria både før og etterpå. Billettsalg i døra kr. 250,-. God julestemning er inkludert i billetten!